Slack kullanıcı sayısını arttırarak popülerlik kazanmaya başladı

E-mail uygulamalarının tahtını sarsmış olan popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan Slack, bir blog gönderisiyle birlikte günlük  olarak aktif kullanıcı sayısını resmi bir şekilde açıkladı

Slack kullanıcı sayısını arttırarak popülerlik kazanmaya başladı


E-mail uygulamalarının tahtını sarsmış olan popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan Slack, bir blog gönderisiyle birlikte günlük  olarak aktif kullanıcı sayısını resmi bir şekilde açıkladı. Günlük olarak 10 milyon taneden çok aktif kullanıcısı yer alan bu platform, kendisini ''dünyanın her tarafında her gün daha çok işin gerçekleşmiş olduğu yer'' şeklinde tanımlamakta.

Kullanıcılarının yarısından fazlasının Amerika Birleşik Devletleri'nin dışından olduğu konusunda da açıklama yapan firma, abone sayısının geçmiş olduğumuz seneye bakıldığında %50 oranında artmış olduğunu ifade etti. Popüler durumdaki bazı mesajlaşma uygulamalarında yer aldığı gibi ücretli bir şekilde üyelik sistemi de sunmakta olan Slack uygulamasında 3 milyon taneden çok ücretli abonelik sahibi yer almakta.

Geçmiş olduğumuz günler içerisinde logosunu değiştirip büyük bir imaj değişikliğine gitmiş olan firmanın son dönemde yaşamış olduğu bu büyüme ise fazlasıyla göze çarpmakta. 2019 senesi içerisindeki gelirinin toplamda 640 milyon dolar olacağı konusunda tahminler yer alan firmanın, 900 milyon dolar tutarından daha çok nakit varlığının bulunmakta olduğu da tahmin edilmekte. Firmanın şu an için mevcut durumdaki değeri de 7 milyar dolar tutarında. Slack platformunun kullanıcı sayısının daha fazla artması ile birlikte, piyasa değerini daha a yükseltecek olması konusunda bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.