Play Store üzerinde yer alan iade politikasında değişiklik yapılacak

Google Play Store platformu destek sayfaları için gerçekleştirilecek bu son güncelleme; ''Geri ödemeleriniz yaklaşık  olarak 15 dakika sürecek'' bölümünün ''Bir kararın alınacak olması 4 iş gününe kadar zaman alabilir'' ifadeleri ile değiştirilecek olmasını içermekte.

Play Store üzerinde yer alan iade politikasında değişiklik yapılacak


Google Play Store platformu destek sayfaları için gerçekleştirilecek bu son güncelleme; ''Geri ödemeleriniz yaklaşık  olarak 15 dakika sürecek'' bölümünün ''Bir kararın alınacak olması 4 iş gününe kadar zaman alabilir'' ifadeleri ile değiştirilecek olmasını içermekte. Para iadesiyle alakalı işlemi her defasında o kadar uzun sürmeyecek olsa bile teorik bir şekilde hafta sonunda bir istekte bulunacak olursanız işleminizin tamamlanması bir hafta kadar zaman alabilecek.

Yanlışlık ile çok pahalı bir uygulama satın almış bir durumdaysanız bu söz konusu durum sizin açısınızdan hiç bir şekilde iç açıcı olmayacak olabilir. Bununla beraber geri ödeme zamanındaki artış komple kötü durumda bulunmayabilir çünkü bu durumun karar alma bölümünün iyileştirilecek olmasına yardımcı olma konusunda bir ihtimali de yer alıyor. Para iadesinin niçin istenmiş olduğunun anlaşılması amacıyla az daha zamanın yer almadı, para iadesi isteyemediğiniz problemlerin önlenmesi konusun da elzem olarak karşımıza çıkabilir.

İnternet üstünden herhangi bir  şekilde alışveriş gerçekleştirildiği zaman iade sisteminin basit olması, kullanıcıların o söz konusu markaya sempati duyacak olması anlamına gelmekte. Pek çok şahsın bu şekilde süreçlerde fazlasıyla sıkıntılı anlar yaşayıp saçlarını yolmuş olduğunu bildiğimiz için Google şirketinin bu  söz konusu değişiklikle beraber tam olarak  neler yapmaya çalışmış olduğundan da fazlasıyla emin değiliz. Gelecek günler içerisinde tam olarak neler olacağını hep beraber görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.