Razer'den yeni bir oyun kolu

Üretmiş olduğu oyun ekipmanları sayesinde tanınmış olan Razer şirketi, mobil oyun kontrolcüsü olarak karşımıza çıkan Raiju Mobile'ın tanıtımını yaptı.

Razer'den yeni bir oyun kolu


Üretmiş olduğu oyun ekipmanları sayesinde tanınmış olan Razer şirketi, mobil oyun kontrolcüsü olarak karşımıza çıkan Raiju Mobile'ın tanıtımını yaptı.

Çıkartmış olduğu yüksek performansa sahip oyun telefonu sayesinde mobil oyunculuğuda bir adım ileri götürmeyi başaran Razer şirketinin oyun kontrolcüsü olan Raiju Mobile, sonunda karşımıza çıkarak tanıtıldı. Razer şirketinin oyun endüstrisi içerisinde yukarı çıkma yolunda atmış olduğu adımlardan biri de bu mobil kontrolcü olarak öne çıktı. Razer şirketi, ''Oyuncular tarafından ve oyuncular için yapıldı'' şeklindeki motto ile övünüyor, sonuç olarak oyuncuların ne istemekte olduğunu yine oyuncular bilebilir.

Firmanın geliştirmiş olduğu sayısız aksesuardan bir tanesi olan Raiju Mobile, yalnızca Razer’in üretmiş olduğu telefonlar içinde değil; bütün Android cihazlar içerisinde kullanılabilir. Razer şirketi, Raiju Mobile isinli ürünü ''Mobil oyunlardaki performansınıza seviye atlattırmış olacak'' biçiminde tanımlamakta. Öte yandan Raiju, geliştirilmiş  durumdaki özelleştirme seçenekleri de sunmakta. Kontrolcünün tuşla ilgili düzeni de gayet ergonomik ve fazla fonksiyonlu, öte yandan tuşlara tercih edilmekte olan bütün komutlar atanabilmekte.

Çok fonksiyona sahip tuşlar için hassasiyet seviyesi ile ilgili düzenleme yapılabilmekte. Hassasiyet seviyesinin tamamen ayarlanabilir olması da, firmanın Raiju Mobile için aslında ne kadar detaylı düşünmekte olduğunu ortaya koymuş durumda. Cihazın şu anda etiket fiyatı 149.99 dolar tutarında, ülkemiz içerisindeki fiyatı da halen  kesin değil.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.