Realme Türkiye'ye resmi bir giriş gerçekleştirdi

İlk başta Çin olmak üzre küresel pazar içerisinde ismini duyurmayı başarmış olan Oppo şirketinin eski alt markalarından Realme şirketi, bağımsızlığını ilan etmiş olmasının hemen sonrasında Türkiye'nin piyasasına da giriş yapma konusunda hazırlık yapıyor.

Realme Türkiye'ye resmi bir giriş gerçekleştirdi


İlk başta Çin olmak üzre küresel pazar içerisinde ismini duyurmayı başarmış olan Oppo şirketinin eski alt markalarından Realme şirketi, bağımsızlığını ilan etmiş olmasının hemen sonrasında Türkiye'nin piyasasına da giriş yapma konusunda hazırlık yapıyor. Firmanın ülkemiz içerisinde ilk piyasaya çıkartacak olduğu cihazın ise fiyat ve performans canavarlarından biri olarak karşımıza çıkan Realme 3 Pro modeli olacağı ifade edildi belirtildi.

Firma, ülkemizin piyasasına giriş gerçekleştirecek olduğunu resmi internet sayfası üzerinde çok detaylı bir internet başlığı aracılığı ile duyurmuş oldu. Firmanın Türkçe dilinde paylaşmış olduğu özel slogan da ''Merhaba Türkiye'' şeklindeki bir slogan. İnternet sayfası hariç olarak şirket, Türkiye ile alakalı sosyal medya hesaplarını da resmi bir şekilde açmış durumda. 

Firma tarafından verilmiş olan özel bilgilere bakılır ise Realme, 3 Ağustos tarihi itibariyle ülkemiz piyasası içerisinde kendi üretmiş olduğu cihazlarını satmaya resmi bir şekilde başlamış olacak. Geçtiğimiz 2 ila 3 seneden beri Türkiye içerisinde Xiaomi ile birlikte Huawei benzerindeki Çin menşeili  öteki markaların piyasa içinde çok büyük bir etki yaratmaya başlaması ile beraber Realme şirketi de bu durumdan geri kalmayı istememiş gibi gözükmeye başladı.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.