Redmi K20 modeli ne zaman tanıtılacak?

Xiaomi şirketinin fiyat ve performans odağına sahip akıllı telefon çözümlerini üretmeye devam eden Redmi şirketi, uzun bir zaman boyunca gündemde kalabilecek bir model ile karşımıza çıkacak.

Redmi K20 modeli ne zaman tanıtılacak?


Xiaomi şirketinin fiyat ve performans odağına sahip akıllı telefon çözümlerini üretmeye devam eden Redmi şirketi, uzun bir zaman boyunca gündemde kalabilecek bir model ile karşımıza çıkacak. Cihaz daha tanıtımı yapılmadan hakkındaki pek çok bilgi internet üzerinde paylaşıldı. Şimdi de Xiaomi şirketi, Redmi K20 modelinin 28 Mayıs Salı gününde lanse edilecek olduğunu sosyal medya platformlarından Weibo üzerinde yer alan resmi hesabı üstünden duyurmuş oldu.

Mobil platformdaki en güçlü işlemcileri arasında yer alan  'Qualcomm şirketinin Snapdragon 855 adlı yonga setini üzerinde barındırarak olan en düşük fiyata sahip akıllı telefon'' şeklindeki unvanı kapma hedefindeki Redmi K20 modeli, Sony şirketinin 48 MP çözünürlüğüne sahip IMX586 şeklindeki sensörü de arka tarafında kısmında yer alan kamera modülünün içinde barındırıyor olacak. Kızağı bulunan ön kameraya ve 4.000 mAh gücündeki bir batarya kapasitesine sahip olarak gelmesinin haricinde cihazın öteki teknik özellikleriyle alakalı olarak ne  kadar yazık ki kesin bir bilgi bulunmuyor.

Hindistan içerisinde Poco F2 ismi ile piyasaya sürülecek olduğu açıklaması yapılan Redmi şirketinin yeni amiral gemisi modeli, Corning Gorilla Glass 6'yla desteklenmekte olan AMOLED ekranının yanı sıra ekranın içinde yer alan parmak izi tarayıcısı sayesinde ''amiral gemisi katili'' şeklindeki klasmana giriş yapmış olacak. Redmi K20 Pro isimli modelin de sıradan versiyondan değişik bir şekilde 27 W hızlı şarj desteğiyle geleceğine yönelik söylentiler yer almakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.