Rog Phone 2 modelinin özellikleri Geekbench testinde ortaya çıktı

Asus şirketi, komple oyun severlere özel odaklanmış olduğu yeni akıllı telefonlarından ROG Phone 2 modeliyle alakalı çalışmalarını devam ettirmekte.

Rog Phone 2 modelinin özellikleri Geekbench testinde ortaya çıktı


Asus şirketi, komple oyun severlere özel odaklanmış olduğu yeni akıllı telefonlarından ROG Phone 2 modeliyle alakalı çalışmalarını devam ettirmekte. Firmanın 23 Temmuz tarihi içerisinde tanıtması konusunda bir beklenti bulunan akıllı telefonu şimdilerde ise popüler işlemci testlerinin platformu olarak karşımıza çıkan Geekbench üzerinde yakalandı. 

Geekbench üzerinde ortaya çıkmış olan Asus ROG Phone 2 isimli model, 12 GB'lik bir RAM içermekte ve Qualcomm şirketinin yeni işlemcilerinden biri olan Snapdragon 855 Plus işlemcisini kullanmakta.

Asus şirketinin ROG Phone 2 isimli modeli ayrıca, ASUS_I001DC şeklindeki bir model numarası ile karşımıza çıkmış bir durumda. Android 9 Pie işletim sisteminin kullanılmakta olduğu söz konusu bu akıllı telefon; 60 ile birlikte 90 ve de 120 Hz özelliğindeki bir ekran yenileme hızını barındırıyor. 6.24 inç büyüklüğüneki bir ekran boyutu bulunan Asus ROG Phone 2 isimli model, FHD+  şeklindeki bir ekran çözünürlüğü ile karşımıza çıkıyor.

4.500 mAh gücündeki bir batarya kapasitesiyle karşımıza çıkacak olan Asus ROG Phone 2 isimli model, hızlı şarj desteği ile birlikte de kesintisiz bir şekilde oyun deneyimi sunma konusunda hazırlık yapıyor. 

Bugüne kadar gerçekleştirilen tek işlemciye sahip testler üzerinde en yüksek seviyedeki puanı Samsung Galaxy S10 modeli, 4.289 puanla beraber almıştı. Asus şirketinin ROG Phone 2 adlı modeli de tek işlemcili testler esnasında 3.616 puan almayı başardı. Bu söz konusu puan Asus şirketinin ROG Phone 2 modelinin 4. sırada yer almasına sebep olmakta. Faka fazla işlemcili testler içerisine de durum daha değişik. Geekbench üzerinde gerçekleşen çok işlemcili testler esnasında birincilik bu zamana kadar Xiaomi Black Shark modeline aitti ve almış olduğu puan da 10.771 olarak karşımıza çıkmıştı. Asus ROG Phone modeli de almış bulunduğu 11.300 puan ile Xiaomi şirketinin tahtına sahip olmuş bir vaziyette.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.