S9 modelinin güncelemesi hatalarla birlikte geldi

Teknik açıdan '‘kararlı‘' bir sürüm şeklinde yayınlanmış olan bu Pie güncellemesi, yine de komple hatasız bir sürümde değil.

S9 modelinin güncelemesi hatalarla birlikte geldi


Teknik açıdan '‘kararlı‘' bir sürüm şeklinde yayınlanmış olan bu Pie güncellemesi, yine de komple hatasız bir sürümde değil. Şu anda bataryanın hızlı bir biçimde boşalması haricinde çok büyük bir problem ortaya çıkmış değil. Fakat bu problemin ise kullanıcılar açısından çok fazla önemli olduğunu kesinlikle belirtmek gerekli.

Samsung şirketi, çok uzun bir zamandan beri akıllı telefonlarda herhangi bir batarya sorunu yaşamamaktaydı. Bu hususta biraz oturmuş bir sistem yürütmekte olduklarını söylemek çok daha olanaklı. Aslında yine Samsung şirketinin geçmiş olduğumuz aylarda Gear isimli modellerinin batarya problemi sebebiyle başı bir miktar ağrımış idi. Birkaç ay boyunca devam eden hatadan sonra bu konuyla ilgili çalışmalar gerçekleştirilmiş ve güncellemeyle beraber problem düzelmişti.

Kullanıcılardan bazıları yayınlamış olduğu raporlara bakılır ise Galaxy S9 modelinin şarjı birkaç saniye içerisinde %10 seviyelerinden %5‘e inmekteydi. Bu bahsi geçen durum Pie güncellemesinden sonra oluşmaya başlamış idi. İlk bakıldığında arkada çalışmakta olan uygulamalardan meydana geldiği sanılsa bile, işin gerçeğinin bu olmadığı anlaşılmış oldu. Şu anda bu problemin tam  olarak kaynağı da halen bilinmezliğini korumakta. Yeterli bir sayıda kullanıcı bu durumla ilgili bir raporlama yapar ise, Samsung şirketi global çapta özel bir incelemeyi de  başlatma kararı alabilir.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.