Samsung şirketi Galaxy M40 modelinin duyurusunu yaptı

Güney Kore'de merkezi bulunan teknoloji devlerinden Samsung şirketi, yeni yapılan telefon modelini Hindistan içerisinde resmi bir şekilde duyurdu.

Samsung şirketi Galaxy M40 modelinin duyurusunu yaptı


Güney Kore'de merkezi bulunan teknoloji devlerinden Samsung şirketi, yeni yapılan telefon modelini Hindistan içerisinde resmi bir şekilde duyurdu. Galaxy M40 modeli şeklinde adlandırılan bu söz konusu yeni telefonun duyurulması ile beraber bütün detaylar ve  de akıllı telefonun fiyatı ise açıkça ortaya çıkmış durumda. 

Akıllı telefonla alakalı özellikleri incelemek gerekir ise; Samsung şirketi bu model içerisinde %91.8 oranına sahip bir ekran ve kasa oranıyla karşımıza çıkmakta. 6.3 inçlik büyüklüğe sahip ekran boyutu bulunan Galaxy M40 modeli, FHD+ özelliğindeki bir çözünürlüğüne sahip durumdaki. Snapdragon 675  isimli işlemcinin kullanılmış olduğu Galaxy M40 modeli, 6 GB'lik bir RAM'le desteklenmekte. Bu söz konusu özelliklerinin yanında telefon 3'lü bir  arka kameranın kurulumuyla beraber gelmekte. Bu söz konusu kameralara da kısa bir şekilde değinecek olmak gerekirse; 32 megapiksellik bir çözünürlüğü bulunan ana arka kamerası, 5 megapiksellik çözünürlük sunan  portre fotoğraflara odaklanmış durumdaki 2. bir kameranın yanı sıra 8 megapiksellik bir çözünürlük sunan geniş açılı 3. bir  tane arka kamera. Galaxy M40 modelinin ön kamerası da 16 megapiksellik bir çözünürlük sunuyor.

Bütün bu özellikleri ile beraber Samsung şirketinin yeni modellerinden biri olan Galaxy M40 modeli, 15 Watt gücüne sahip hızlı bir  şarj özelliğini desteklemekte ve 3.500 mAh gücündeki bir batarya kapasitesi de sunuyor.

19 Haziran tarihi içerisinde Amazon Hindistan ile birlikte Samsung şirketinin online mağazası üzerinden satın alınabilecek durumda bulunan Galaxy M40 modelinin fiyatına şöyle bir değinecek olursak; ürünün satış fiyatı yaklaşık bir şekilde 1.680 Türk Lirası tutarında belirlenmiş bir vaziyette. Tabiiki de bu  söz konusu ücret Hindistan için belirlenmiş olduğundan ürünün Türkiye'de yer alan fiyatının ne olacağı da hiç bir şekilde bilinmemekte.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.