WhatsApp iOS ile Android platformu için yeni çıkartmalar duyurdu

WhatsApp platformu, çıkartmalarına çok daha yeni bir paket ilave etmiş bir durumda.

WhatsApp iOS ile Android platformu için yeni çıkartmalar duyurdu


WhatsApp platformu, çıkartmalarına çok daha yeni bir paket ilave etmiş bir durumda. Android  işletim sistemi ve  de iOS işletim sisteminin kullanıcıları, çıkartmalar kısmından Opi isimli çıkartmalarını indirebiliyor olacak.


WhatsApp platformu, Salı gününde çıkartma paketlerini Kolombiya asıllı illüstratör Oscar Opina’nın tasarlamış olduğu '‘Opi’' ismine sahip çıkartma paketi ile genişletmiş oldu. Beyaz renge sahip bir ayıyı barındırmakta olan bu çıkartma paketi değişik duyguları da açık bir şekilde ifade edebilmekte.

Çıkartma paketi uygulama içerisinde yer alan çıkartmalar bölümünden direkt bir şekilde indirebilmekte. Eğer anımsarsak çıkartmalar, geçmiş olduğumuz senenin Ekim ayı içerisinde yaşamımıza girmişti. WhatsApp platformu, şu an içerisinde dünyanın değişik yerlerinden farklı artistlerin tasarlamış olduğu 14 değişik çıkartma paketine sahip bir durumda. Tabii ki de  bu söz konusu çıkartma paketlerinin yanında 3. partideki çıkartma paketleri de yer alıyor. Kullanıcıların kendilerine ait çıkartmalarını yapmaları için imkan sağlayan uygulamaların yer aldığını da ifade edelim.

Yeni gelmiş olan Opi çıkartma paketi 30 tane çıkartmayı da içinde barındırmakta. 2014 senesi içerisinde Facebook platformunda yer alan Opi isimli çıkartmalarının bundan sadece 5 sene sonra WhatsApp platformuna gelmesi de bir tür nostalji niteliğinde bulunacak. En son çıkartma paketinin 387 KB boyutuna sahip  olduğunu da belirtmekte yarar var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.