Samsung şirketinden uzaktan erişim özelliği

Samsung şirketi, 2019 senesi itibariyle Akıllı TV serileri içerisinde yer alacak olduğu açıklanan yeni Uzaktan Erişimle ilgili özelliğinin duyurusunu yaptı.

Samsung şirketinden uzaktan erişim özelliği


Samsung şirketi, 2019 senesi itibariyle Akıllı TV serileri içerisinde yer alacak olduğu açıklanan yeni Uzaktan Erişimle ilgili özelliğinin duyurusunu yaptı. Uzaktan Erişimle ilgili özelliği; bilgisayarlar ile birlikte tabletler ve de akıllı telefonlara kablosuz bir şekilde bağlanma olanağı sunup, kullanıcıların uygun  durumdaki programlarla birlikte uygulamalarını Samsung Akıllı TV’leri üstünden kolay bir şekilde kontrol edebilmesini sağlamakta.

Klavye benzerindeki giriş cihazları da Uzaktan Erişim özelliğiyle birlikte Samsung Akıllı TV’lere kolay bir şekilde bağlanabilmekte. bu şekilde ise kullanıcılar ekranda yer alan içeriklerini çok basit bir şekilde kontrol edebilmekte. Kullanıcılar kabloyla ayrı bir  tane HDMI bağlantısına hiç bir şekilde gerek duymadan, kendi odalarında yer alan bilgisayara oturma odasında yer alan televizyondan erişim sağlayabiliyor, bu şekilde ise bağlı bir  tane klavye ve fare kullanıp TV ekranı üzerinde internet içerisinde gezinebiliyor ya da istediği bir oyunu oynayabilmekteler.

Uzaktan Erişim ile birlikte kullanıcılar, içerikleri daha büyük ekran üzerinde görüntülemeye ilave bir şekilde, televizyona bağlı  durumdaki cihazlarını klavye ve de  fareyle direkt bir şekilde kontrol edebilmekte. Öte yandan, web tarayıcı tabanına sahip bulut ofis hizmetlerine de Uzaktan Erişimle birlikte erişilebiliyor. Kullanıcılar  ise böylelikle Akıllı TV’leri üzerinden dosyalara da kolay bir şekilde ulaşıp belgeler üstünde çalışma gerçekleştirebiliyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.