Samsung şirketinin katlanabilir telefonunda kulaklık girişi yok

Samsung şirketinin önceki gerçekleştirmiş olduğu Unpacked 2019 isimli etkinliğe adeta damgasını vurmuş durumdaki katlanabilir özelliğe sahip telefonu Galaxy Fold modeli, 1.980 dolar tutarındaki fiyatı ile birlikte dudakları uçuklatmayı başarmıştı.

Samsung şirketinin katlanabilir telefonunda kulaklık girişi yok


Samsung şirketinin önceki gerçekleştirmiş olduğu Unpacked 2019 isimli etkinliğe adeta damgasını vurmuş durumdaki katlanabilir özelliğe sahip telefonu Galaxy Fold modeli, 1.980 dolar tutarındaki fiyatı ile birlikte dudakları uçuklatmayı başarmıştı. Yenilikçi durumdaki özellikleriyle dikkatleri çekmeyi başaran bu telefonun, senelerdir devam eden bir Samsung geleneğini sürdürmediği de açık bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

Bundan sadece birkaç sene öncesinde Apple şirketinin 3,5 milimetre özelliğe sahip kulaklık girişini kaldırma konusunda bir karar almış olması, öteki üreticileri de biraz  etkilemiş ve akıllı telefon dünyası bu an itibariyle yavaş bir şekilde kablosuz kulaklık kullanılmasına kaymaya başlamıştı. Sektörün uğramış olduğu bu değişime ayak uydurmayı başaramayan Samsung şirketi, seçme konusundaki hakkı kullanıcılara verdiğinden dolayı da hepimizin takdirini kazanmayı başarmıştı. Şimdi de Samsung şirketi, Galaxy S10 isimli seri içerisinde kulaklık girişiyle alakalı geleneğini aynen sürdürmesine karşın, Galaxy Fold isimli modelinden bu girişi kaldırma konusunda bir karar aldı.

Galaxy Fold isimli modelin bir başka dikkat çekmiş olan eksikliği ise microSD isimli kart girişinin kaldırılması durumda bulunması. Tekrar Samsung şirketinin uzun senelerdir telefonlarında yer vermekte olduğu bu özellik, halen firmanın pek çok telefonunda kullanılmakta. 26 Nisan tarihi içerisinde 1.980 dolar tutarındaki fiyat etiketiyle satışa çıkartılacak olan Galaxy Fold modelinin tam olarak ne kadar başarılı olabileceğini de gelecek aylarda görmüş olacağız.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.