Vivo şirketinin yeni telefon modeli de sızdı

Vivo, geçmiş olduğumuz hafta V15 Pro modelinin tanıtılmasının sonrasında bu defa da S1 modelinin sızdırılması ile karşı karşıya kalmış durumda.

Vivo şirketinin yeni telefon modeli de sızdı


Vivo, geçmiş olduğumuz hafta V15 Pro modelinin tanıtılmasının sonrasında bu defa da S1 modelinin sızdırılması ile karşı karşıya kalmış durumda. Vivo V15 Pro modelinin 15 Mart tarihi içerisinde resmi bir şekilde çıkış gerçekleştirmesi beklenirken markanın bir başka telefonuyla alakalı detaylarda ortaya çıkmış durumda.

Vivo S1 ismi ile ortaya çıkartılmış olan bu model, markanın ilk S serisindeki akıllı telefonu olarak önümüze çıkma özelliğini taşıyor olacak. S1 modelinin, 6,5 inç büyüklüğünde HD+ IPS LCD ekran ile karşımızda bulunması beklenmekte. Eğer bu şekilde olursa orta seviyedeki bir telefonun ekranından da  çok daha güzel renkler görebiliyor olacağız.

Vivo şirketinin başarılı bir durumda bulunduğu bir başka konu ise S1 modeliyle beraber yeniden akıllara gelmekte. Vivo S1 modeli, komple çentik bulunmayan bir tasarıma sahip durumda bulunacak. İşlemci alanı içerisinde MediaTek şirketinden destek alacağı açıklanan Vivo şirketi, S1 modeliyle alakalı Helio P70 işlemcisini tercih etmiş. Buna ilave bir şekilde cihaz üzerinde 6 GB'lık bir  RAM yer alacağı da detaylar arasında bulunuyor.

Bir başka iddiaya bakılırsa, Vivo S1 modelinin kasasının alt kısmında 128 GB'lık bir dahili depolama opsiyonu yer alacak. Üstelik bahsi geçen bu boyutu ekstra bir  şekilde microSD kartla yükseltme olanağı da sunulmuş olacak. FunTouch 9 isimli arayüzle çalışması beklenmekte olan S1 modelinin işletim sistemi ise Android Pie 9.0 işletim sistemi olacak. Özellikleriyle tamamen yeterli bir durumda görünmekte olan telefonun bataryası ise tam tamına 4.000 mAh boyutuna sahip. Cihazın fiyatının da 297 dolar tutarında (1.615 Türk Lirası) olması konusunda beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.