Snapchat uygulaması eski günlerini mumla arıyor

Snapchat uygulaması, iOS platformu üzerinde Android işletim sistemine nazaran çok daha iyi çalışmakta bulunan uygulamalardan bir tanesi.

Snapchat uygulaması eski günlerini mumla arıyor


Snapchat uygulaması, iOS platformu üzerinde Android işletim sistemine nazaran çok daha iyi çalışmakta bulunan uygulamalardan bir tanesi. Android işletim sistemi pazarının çok daha büyük  bir durumda olmasına karşın bunun arkasında yer alan neden uzun bir zamandır bilinmemekte. Snapchat platformu, senelerdir devam eden şikayetleri de değerlendirip 2017 senesinde yapmış olduğu açıklama ile beraber bu durumu düzeltebilmek amacıyla girişimlerde yapmıştı. Şu zamana kadar elimizde net bir çıkış tarihi bulunmuyordu lakin CNBC tarafından yapılmış olan habere bakılırsa bu senenin sonunda Android işletim sistemine özel olarak tekrardan dizayn edilmiş bir Snapchat uygulaması ile karşılaşmış olacağız.

Firmanın CEO’su  görevinde bulunan Evan Spiegel, bu tekrardan düzenlenmiş durumdaki versiyonun Snapchat platformunun eski günlerine geri dönüş amacıyla çok önemli bir durumda olduğunu düşünmekte. Snapchat uygulamasının özellikle de Android işletim sisteminin kullanıcıları tarafından unutulmuş olduğu da göz önünde bulundurulduğu zaman, firmanın bu hamlesi fazlasıyla faydalı olabilir. Yeni ve  çok daha akıcı bir duruma geleceği açıklanan sistem, Android işletim sisteminin kullanıcıları tarafından  çok fazla beğenilecek gibi gözükmekte.

Uygulamaya ait olan yeni versiyonu uzun bir zamandır Alpha aşamasındaydı ve kullanıcılardan bazıları uygulamayı deneme fırsatını çok daha önceden buldu. Geçmiş olduğumuz sene XDA Developers şirketinin çalışanları, herkesin deneyebilmesi amacıyla bu Alpha versiyonunu etkinleştirebilecek olduğunuz bir yolu açık bir şekilde yayınlamıştı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.