SOMA oyunu kısa bir süre için bedava

2019 senesine sayılı saatler kalmışken, şirketler tarafındanda  oyunculara çok özel fırsatlar duyurulmaya devam edilmekte.

SOMA oyunu kısa bir süre için bedava


2019 senesine sayılı saatler kalmışken, şirketler tarafındanda  oyunculara çok özel fırsatlar duyurulmaya devam edilmekte. Bugünde Steam üstünde normalde 49 Türk Lirası tutarından satılmakta olan SOMA GOG.com üzerinde çok kısa bir zaman için komple ücretsiz oldu.

Oyuncular tarafından fazlasıyla sevilip oynanan ve Steam üstünde 49 Türk Lirası tutarındaki bir fiyat etiketiyle satışta bulunan SOMA isimli oyun, GOG.com‘un gerçekleştirmiş olduğu özel bir kampanya ile beraber kısa zaman için komple ücretsiz duruma getirildi. 

Amnesia ile Penumbra benzerindeki fazlasıyla ünlü 2 tane oyunun yapımcısı olarak öne çıkan Frictional Games şirketi tarafından geliştirilmiş olan SOMA, fazlasıyla başarılı bir korku oyunu desek yanlış olmaz.

Eğer şu zamanlar fazlasıyla değişik ve bir o kadarda başarılı bir tane korku oyunu arayışınız varsa, bahsi geçen bu oyunu hiç bir şekilde kaçırmamanızı önermekteyiz.

Karanlık atmosferinin yanı sıra merak edecek olduğunuz senaryosu ile birlikte SOMA son dönemler içerisinde çıkmış olan en iyi korku oyunlarından bir tanesi olarak gösterilmekte.

Simon Jarrett adına sahip karaktere yaşam vermiş olduğumuz bu oyunda suyun altında kalmış ve zarar görmüş bir  tane araştırma tesisi içerisinde yaşamda kalmaya çalışmaktayız. Etkileyici durumdaki atmosferi ile  birlikte oyuncuları kendisine hayran bıraktırmış olan, SOMA oyunuyla beraber siz oyun severleri çok daha başka bir macera beklemekte.

Etiketler; #steam #soma #gog

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.