Star Wars oyununun yeni sürümüyle alakalı oynanış videosu geldi

PlayStation 4 konsolu ile birlikte Xbox One  konsolu ve de PC platformuna 15 Kasım 2019 tarihi içerisinde çıkışını gerçekleştirecek olan tek oyuncuya sahip bir aksiyon oyunu olarak öne çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order isimli oyun, 3. ile birlikte  4. filmlerin arasında geçiyor olacak. Oyun içerisinde Gotham isimli diziden bilmekte olduğumuz Cameron Monaghan tarafından canlandırılmış olan Cal Kestis isimli karakteri yönetiyor olacağız.

Star Wars oyununun yeni sürümüyle alakalı oynanış videosu geldi


PlayStation 4 konsolu ile birlikte Xbox One  konsolu ve de PC platformuna 15 Kasım 2019 tarihi içerisinde çıkışını gerçekleştirecek olan tek oyuncuya sahip bir aksiyon oyunu olarak öne çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order isimli oyun, 3. ile birlikte  4. filmlerin arasında geçiyor olacak. Oyun içerisinde Gotham isimli diziden bilmekte olduğumuz Cameron Monaghan tarafından canlandırılmış olan Cal Kestis isimli karakteri yönetiyor olacağız. Kestis ise, Klon Savaşları’nın bitişinde, Padawan'lar İmparatorluk tarafından katledildiği esnada, kurtulmayı başarmış olan ender Padawan'lardan bir tanesidir.

Video içerisinde, İmparatorluğun aranmakta olanlar listesinde yer alan Kestis, Stormtrooper ile birlikte Inquisitor ve de yeni Purge Trooper'lardan oluşturulan birliklerle savaşmakta. Kestis ayrıca, İmparatorluk Kashyyyk  isimli gezegenini istila ettikten hemen sonrasında, Saw Gerrera'yla beraber Wookie soyunu  da kurtarmak için özel çalışmalar yapıyor.

Oyun süresince yapmış olduğumuz savaşlar, daha sonra bize  de kullanılabilir kabiliyet puanları şeklinde dönüş yapmış olacak. Bu söz konusu puanları Jedi kabiliyetlerimizi geliştirmek amacıyla kullanıyor olacağız. Respawn şirketinin CEO’su görevinde bulunan Vince Zampella, eski  paylaşılmış olan Star Wars oyunları üzerinde yer aldığı gibi bir aydınlık ve karanlık taraf seçimi yapılmayacak olduğunu ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.