Steam yeni bir ücretsiz oyun müjdesi verdi

Ücretsiz vermiş olduğu oyunlar ile gönlümüze taht kurmayı başaran Humble Bundle, bu oyunların içine bir yenisini daha ilave etti.

Steam yeni bir ücretsiz oyun müjdesi verdi


Ücretsiz vermiş olduğu oyunlar ile gönlümüze taht kurmayı başaran Humble Bundle, bu oyunların içine bir yenisini daha ilave etti.

Bir zamandır sessiz durumda bulunan fakat yine güzel haberlerle bizleri karşılamış olan Humble Bundle platformu, yeni bir oyunla beraber karşımızda. Kampanyanın bitişine çok az bir zaman kaldığından dolayı hiç bir şekilde hız kesmeden haberimize giriş yapıyoruz.

Ücretsiz olarak verilen A Story About My Uncle isimli oyunda; dayısını aramak için çıkan kahramanımızın kendisini, var olduğuna inanamayacak olduğu bir dünyada bulmasını konu alan yapımda saatlerin nasıl geçmiş olduğunu hiç bir şekilde fark etmeyeceksiniz.

Oyun nasıl indirilebilir?

İlk önce Humble Bundle hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Eğer yoksa kayıt olmalısınız. Sonrasında ise  A Story About My Uncle isimli oyunun Humble Bundle  üzerindeki sayfasına girmelisiniz.

Sayfayı açtığınız zaman  karşınıza çıkan ekranda ''GET THE GAME'' isimli butona basmalısınız. Butona tıkladıktan hemen sonrasında sayfa aşağıya doğru kayacak ve yeni bir yere yönleneceksiniz.  Yönlendiğiniz sayfada ''GET IT NOW'' isimli butona basın. Bu adımı da atladıktan sonra kayıtlı e-mail adresinize Humble Bundle üzerinden bir mail gelecek. Bu maile gidip açılmış olan sayfada yer alan Download Now isimli butona tıklamalısınız.

Açılmış olan yeni sayfanın ise en alt kısmına doğru kaydırınız. En alt kısım içerisinde Steam anahtarınızın bulunduğu bir pencere yer almakta. Burda ise Steam ikonunun bulunduğu yere tıklamalısınız. Oyun koduna ulaşmış olduk. Bu  özel kodu Steam hesabınıza giriş yaparak onaylamamız gerekli. Bu sebeple kodu kopyalamalısınız. En son işlemi tamamlamak içinde Steam’in üstünde bulunan menülerden Oyunlar > Steam’de Ürün Etkinleştir isimli kısma girmeniz gerekli.
Bunun hemen sonrasında birkaç defa ilerleye bastıktan sonra sonra karşınıza çıkmış olan Ürün Kodu bölümüne, Humble Bundle’ın vermiş olduğu kodu yapıştıracağız. Ürün anahtarınızı buraya yapıştırdıktan sonra ise ''İleri''ye tıklamalısınız. Oyun artık Steam hesabınız içerisinde ilave edilmiş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.