Tropico 6 isimli oyunu bekleyenler bu haberle üzülecek

Sevilmiş olan strateji oyunlarından biri olan Tropico 6 isimli oyunun yapımcılarından Kalypso şirketi ve Limbic şirketi bu oyunun mart ayına ertelenmiş olduğunu açıkladı.

Tropico 6 isimli oyunu bekleyenler bu haberle üzülecek


Sevilmiş olan strateji oyunlarından biri olan Tropico 6 isimli oyunun yapımcılarından Kalypso şirketi ve Limbic şirketi bu oyunun mart ayına ertelenmiş olduğunu açıkladı.

Strateji oyunu olarak öne çıkan Tropico’nun 6. oyunu, bu ay içerisinde çıkması gerekliydi lakin oyunun yayın tarihi mart ayı içerisine ertelendi. Geçtiğimiz sene yayınlanmış olan kapalı betadan hemen sonra, Kalypso şirketi ve Limbic şirketi almış oldukları geri dönüşleri oyuna entegre edebilmek amacıyla yayın tarihini ileri tarihe ertelemeye karar verdi.

Kalypso şirketinin Genel Müdürü görevindeki Simon Hellwih yayınlamış olduğu mektup içerisinde ''Tatil esnasında, saatlerce Tropico 6 isimli oyunu oynadım ve ciddi anlamda beğendim, lakin benim fikrim bu oyunu beğenebilmek amacıyla yeterli bir durumda değil. Oyunu ciddi anlamda sevmek istemekteyim! Tropico 6 isimli oyun iyi lakin halen, çok iyi bir şekilde veyahut yeterli bir durumda değil'' ifadelerine yer verdi.

Hellwig ise, oyunun yayınlanma tarihinin ertelenme tarihi konusunda  ''Şahsi durumdaki fikirlerimle oyunun beta sürümünü oynamış bulunan oyuncuların geri dönüşlerini birleştirme kararı aldık ve Kalypso şirketi olarak bu oyunun tarihini 29 Mart 2019 tarihine erteledik'' ifadelerine yer verdi.

Oyunla alakalı bir şekilde Tropico 6 isimli oyunun seriye çok devrimsel yenilikler getirmemiş olduğu ve Tropico 5 isimli oyunun fazla benzeri olduğu  konusunda bir düşünce oluştu. Öte yandan, yaşanmış olan gecikmeden dolayı, Tropico 6 isimli oyunu ön sipariş ile satın almış bulunanlara, çıkartılacak olan ilk DLC ücretsiz bir şekilde verilecek..  

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.