TCL'den CES 2019 beklentisi çok yüksek

CES 2019 isimli fuara çok az bir zaman kalmış olmasıyla beraber şirketler yeniliklerinden söz etmeye başlamış oldular.

TCL'den CES 2019 beklentisi çok yüksek


CES 2019 isimli fuara çok az bir zaman kalmış olmasıyla beraber şirketler yeniliklerinden söz etmeye başlamış oldular. Son açıklama ise TCL şirketinden geldi ve şirket, bir tane yeni telefonla birlikte yeni ekran teknolojileriyle beraber gelecek olduğunu ifade etti.

Çin asıllı şirketlerden TCL, CES 2019 fuarında yeni bir Alcatel telefonu tanıtacak olduğunu duyurdu. Üreticinin aynı zaman içerisinde yeni ekran teknolojilerini de teknoloji hayranları ile buluşturacak olması konusunda bir beklenti var.

Telefon tam adı resmi bir şekilde açıklanmadı ve TCL şirketinin ağzını telefonun özellikleri konusunda bıçak açmamakta fakat telefonun ince çerçeveye sahip bir şekilde karşımıza gelecek olduğunu da söyleyebiliriz. Alcatel bu güne kadar damla çentiği bulunan bir telefon çıkarmadığından dolayı damla çentikli bir telefonla karşılaşma  konusundaki ihtimallerimiz de bayağı yüksek bir durumda.

Yeni telefonun haricinde TCL  şirketi yeni ekran teknolojilerini tanıtacak olduğunu da ifade etmişti. Şirketin tanıtacak olduğu yeni teknolojilerinden bir tanesi de edge-to-edge dot (kenardan kenara noktalı) özelliğine sahip ekranlar olacak.

Ekranlar ise, TCL şirketinin bir alt markası olan ve üretmiş olduğu TCL markasına sahip televizyonlarla ün kazanan China Star Optoelectronics Technology  şirketi tarafından tasarlanarak üretimleri yapılacak. Samsung Display’in ise şirketti hisselerinin yer aldığını söylemekte bir yarar bulunuyor. TCL şirketinin yapmış olduğu açıklamalarına bakılırsa yeni bir BlackBerry telefon görmemiş olacağız fakat şirket, ileride Amerika Birleşik Devletleri ve dünyanın değişik yerlerinden ortaklıkların yer alabileceğini ifade etti.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.