Tenaa üzerinde Huawei şirketinin yeni modeline rastlandı

TENAA isimli platformun kayıtlarına bakılır ise Huawei şirketi, P30 modelinin yeni bir modeli üstünde uğraşmakta.

Tenaa üzerinde Huawei şirketinin yeni modeline rastlandı


TENAA isimli platformun kayıtlarına bakılır ise Huawei şirketi, P30 modelinin yeni bir modeli üstünde uğraşmakta. Kayıtlara bakılır ise söz konusu bu telefon ''ELE-AL00m'' şeklindeki model ismi ile çıkmış olacak


TENAA platformunun internet sitesi üzerinden elde edilmiş olan kısıtlı bilgilere bakılır ise, geleceği açıklanan bu yeni model, kullanıcılara tam olarak 12 GB'lik bir RAM özelliğini sunuyor olacak. Mevcut durumda bulunan P30 isimli seri maksimum 8 GB’lık bir RAM kapasitesinin yanı sıra 256 GB’lık bir boyuta kadar depolama alanını da kullanıcılara sunmuş oluyor. 

Gelecek olan bu yeni cihazın öteki pazarlar içerisinde piyasaya sürülüp sürülmeyecek olduğu da tamamen belirsiz. Huawei şirketinin şu anda uğraşmakta olduğu sıkıntılardan dolayı söz konusu bu telefon, sadece Çin pazarı içerisinde satışa çıkacak olabilir. 

P30 ismine sahip olan seri, aynı esnada 2 tane kameranın çalışmasını sağlamakta olan Dual-View Video isimli özelliği getirmeyi başaran özel bir güncelleme almış idi. TENAA kayıtları üzerinde görülen telefonun tek  bir farkı, zannetmekteyiz ki cihazın RAM kapasitesinin çok daha fazla arttırılmış bir durumda olması olacak.   

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.