Tinder için hikayeler özelliği yolda

Snapchat platformu, bugün Los Angeles içerisinde gerçekleştirmiş olduğu Partner Summit (Ortak Zirve) isimli etkinlik kapsamında, Tinder uygulamasına snaplerinizi ilave edebileceğinizi gösteren özelliğin resmi bir duyurusunu gerçekleştirdi.

Tinder için hikayeler özelliği yolda


Snapchat platformu, bugün Los Angeles içerisinde gerçekleştirmiş olduğu Partner Summit (Ortak Zirve) isimli etkinlik kapsamında, Tinder uygulamasına snaplerinizi ilave edebileceğinizi gösteren özelliğin resmi bir duyurusunu gerçekleştirdi. 3. parti uygulamalarının Snapchat'e ait olan AR kamerasını kullanabilmesini sağlamakta olan Snap Kit sayesinde, direkt olarak Tinder üstünden Tinder Hikayenize fotoğraf ilave edebiliyor olacaksınız.

Fakat üst kısımda da belirtmiş olduğumuz gibi bu özellik direkt bir şekilde Snapchat ile bağlantılı olduğu için, bir Snapchat hesabınızın bulunması da gerekli. Snapchat isimli platform, Tinder üzerinde yapmış olduğu gibi entegrasyonların 2019 senesince benzer biçimde öteki 3. parti uygulamalarıyla da yapılacak olduğunu ve bunun uygulamanın momentumunu arttıracak olduklarını düşündüklerini de ifade ediyor.

Tinder platformu da, 31 Mart gününde yapmış olduğu açıklama ile birlikte kullanıcıların boyunu doğrulamalarını istemekte olan ''özelliğini'' resmi olarak duyurmuş, hemen sonrasında ise bunun aslına bakılırsa yalnızca 1 Nisan şakası olduğu açıklamasını yapmıştı. Instagram platformunun karşısında yavaş bir şekilde erimeyi sürdüren Snapchat uygulaması ise, bu şekilde farklı hamleler yapıp eski günlerine geri dönmeyi amaçlamakta  olsa bile aslında tam olarak ne kadar başarılı olacağını da zaman göstermiş olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.