Ubisoft şirketi müjdeyi verdi

Assassin's Creed Odyssey isimli yapım, geçmiş olduğumuz sene gerçekleştirmiş olduğu çıkışı ile beraber pek çok oyun severi de kendisine bağlamayı başarmıştı.

Ubisoft şirketi müjdeyi verdi


Assassin's Creed Odyssey isimli yapım, geçmiş olduğumuz sene gerçekleştirmiş olduğu çıkışı ile beraber pek çok oyun severi de kendisine bağlamayı başarmıştı. Oyunun elde etmiş olduğu bu başarısından memnun duruma gelen Ubisoft şirketi, oyuna özel olarak geliştirmiş olduğu ek paketlerle beraber söz konusu bu hikayenin devamını sağlamayı da başarmıştı.

Ubisoft şirketi, sevilmekte olan bu oyunu Assassin's Creed Odyssey ile alakalı çıkartacak olduğu son ilave paketin (DLC) çıkış tarihiyle alakalı duyuru yaptı. Judgement of Atlantis şeklindeki bir isimle karşımıza gelecek olan bu ilave paketle beraber oyun son bulmuş olacak.

Ubisoft şirketi tarih verdiği esnada DLC'nin detaylarıyla alakalı ise çok sessiz bir durumda. İlave pakete ait olduğu açıklanan bir ekran görüntüsü ile çıkış tarihi konusundaki duyuruyu yapan Ubisoft şirketi, Kassandra ile birlikte Alexios'u beklemekte bulunan şeylere yönelik olarak hiçbir bilgi aktarmadı.

Assassin's Creed Odyssey isimli yapımın son ilave paketi olarak karşımıza çıkacak olduğu açıklanan Judgement of Atlantis, 2018 senesinin sonbaharından bu zamana kadar devam eden oyunu da sonlandırmış olacak. İlave paket, 3 bölümden oluşan ''Fate of Atlantis'' isimli serinin finali niteliğinde yer alacak.

Assassin's Creed Odyssey isimli yapımın son paketi olan  Judgement of Atlantis isimli yapım, 16 Temmuz tarihi içerisinde hayranları ile buluşmuş olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.