Vivo'dan yazı tipi ve logo içerisinde değişiklik

Çin asıllı telefon üreticilerinden Vivo şirketi, markasının logosu ile birlikte yazı tipini değiştirme kararı aldı.

Vivo'dan yazı tipi ve logo içerisinde değişiklik


Çin asıllı telefon üreticilerinden Vivo şirketi, markasının logosu ile birlikte yazı tipini değiştirme kararı aldı.

Çin asıllı telefon firmalarından biri olan Vivo şirketi, eski markasının rengi ile birlikte yazı tipini, zamanla yaygın hale gelecek yenisiyle sınırlandırmış oldu. Firma, yeni logosu ile birlikte ve yazı tipini Pantone’dan, Pantone 2386 şeklinde değiştirmiş oldu.

İlk bakıldığında çok fazla etkileyici görünmeyebilir lakin yeni yazı tipi eski yazı tipinden çok değişik. Yenilenen tarz çok daha '‘yuvarlak'’ ve de dikine bir şekilde sıkıştırılmış. Yenilenen logo ile birlikte yazı tipi bundan sonra çıkartılacak olan telefonlarda kullanılmaya başlanmış olacak.

Markanın söylemiş olduğuna bakılırsa bu yeni logo, Mart ayının sonuna kadar öteki pazarlara dağılmadan önce ilk olarak Çin pazarına özel durumda bulunacak. Piyasaya çıkartılacak olan ilk telefon Çin içerisinde 24 Ocak tarihinde ortaya çıkacak ve de yeni logo bu telefon ile beraber belirmeye başlamış olacak.

Söylentilere bakılır ise yeni çıkacak olduğu açıklanan bu telefonun tasarımı daha öncesinde kimse tarafından hiç bir şekilde kullanılmamış ve de tamamen eşsiz olacak. 2018 senesi içerisinde kullanıcıları etkilemeyi başarmış olan bir markayla alakalı ortaya çıkmış bu söylentiler umuyoruzki yalnızca bir pazarlama hamlesi olarak karşımıza çıkmaz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.