Vivo şirketi bu posterle herkesin kafasını karıştırdı

26 milyon kişilik nüfusu ile birlikte Çin'de yer alan en büyük kenti ve aynı zamanda ticaret merkezleri içerisinde de yer alan Şanghay, gelecek hafta çok büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor olacak.

Vivo şirketi bu posterle herkesin kafasını karıştırdı


26 milyon kişilik nüfusu ile birlikte Çin'de yer alan en büyük kenti ve aynı zamanda ticaret merkezleri içerisinde de yer alan Şanghay, gelecek hafta çok büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor olacak. Mobil Dünya Kongresi (MWC)'nin dahilinde akıllı telefon üreticileriyle birlikte telekomünikasyon firmaları en yeni teknolojilerini duyurabilmiş olacaklar. 26 Haziran tarihi içerisinde başlayarak 2 gün devam edecek bu etkinlikler bu sene özellikle de  5G'yle alakalı teknolojilerle beraber yapay zekayı ve de  ev otomasyonlarını konu ediniyor olacak. Durum bu şekilde olduğunda ise akıllı telefon üreten firmalar adeta 5G teknolojisiyle alakalı olarak birbirleriyle yarışıyor olacaklar.

MWC 2019 etkinliği için katılım sağlayacak olan firmalardan biri de 2009 senesi içerisinde Çin'de kurulmuş olan akıllı telefon üreticilerinden Vivo şirketidir. Firma, söz konusu bu etkinlikleri çok daha fazla ciddiye almış olduğunu bir posterle beraber göstermiş oldu. ''Give me 5!'' (Çak bir 5'lik!) şeklindeki slogan ile hazırlanmış olan bu poster, Vivo şirketinin 5G teknolojisi ile alakalı bir takım planlarının yer aldığını da ortaya koymuş oluyor. 

Vivo şirketi, daha öncesinde gerçekleştirmiş olduğu açıklamalar içerisinde zaten 5G ile alakalı teknolojiyi desteklemekte bulunan bir akıllı telefon üstünde çalışmalar yaptığını resmi bir şekilde onaylamış, bu modelle alakalı olarakta 2020 senesini göstermişti. Fakat firma tarafından hazırlanmış olan bu özel poster, 5G telefon modeliyle alakalı planlar içerisinde bir değişiklik mi yapılmış olduğu sorusunu da akıllara getirmiş oluyor. 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.