WhatsApp'ın yeni uygulaması tüm Windows cihazlarda çalışabilecek

WhatsApp uygulaması, 31 Aralık tarihinden itibaren Windows Phone ile birlikte Windows 10 Mobil istemcilerinde yer alan desteğini sonlandırmış olacak.

WhatsApp'ın yeni uygulaması tüm Windows cihazlarda çalışabilecek


WhatsApp uygulaması, 31 Aralık tarihinden itibaren Windows Phone ile birlikte Windows 10 Mobil istemcilerinde yer alan desteğini sonlandırmış olacak. WhatsApp platformunun günümüz şartlarında en önemli  durumdaki mobil iletişim araçlarından bir tanesi olduğunu düşünecek olursak söz konusu bu durum, Windows Phone cihazının bir adım daha gerilemesine sebep olacak desek yanlış olmaz. Aslında yine her şey aslında o kadar da kötü  bir durumda olmayabilir.

WABetaInfo'nun aktarmış olduğu bilgiye bakılır ise WhatsApp platformu, Windows 10 işletim sistemine özel olarka Evrensel Windows Platformu (UWP) uyumuna sahip bir uygulama geliştirmekte. Microsoft Store için erişimi bulunan Windows 10 işletim sistemi kullanan bütün cihazlar üzerinde çalışabilecek olduğu açıklanan bu söz konusu uygulama, WhatsApp platformunun Windows Phone için geri dönüş yapmasının da bir müjdecisi olarak öne çıkabilir.

Windows 10 Mobile işletim sisteminin WhatsApp’ı kaybetmiş olması işletim sistemi açısından ölümcül bir gelişme olarak öne çıkacaktır. UWP olan bir WhatsApp uygulaması da WhatsApp platformunun bu cihazlar için geri dönecek olduğunun habercisi. Halen uygulamayla alakalı olarka hiçbir tane bilgiye sahip bulunmadığımızdna dolayı detayları  da açık bir şekilde paylaşamıyoruz lakin uygulamanın sadece PC üzerinde çalışma ihtimalinin de bulunmakta olduğu konusunda söylentiler mevcut.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.