World of warcraft isimli oyunun beklenen yaması geliyor

World of Warcraft isimli popüler durumdaki oyunun Battle of Azeroth  isimli sezonuyla alakalı olarak geleceği açıklanan en büyük güncellemelerden Rise of Azshara  isimli güncelleme bugün oyuncular ile buluşmuş olacak.

World of warcraft isimli oyunun beklenen yaması geliyor


World of Warcraft isimli popüler durumdaki oyunun Battle of Azeroth  isimli sezonuyla alakalı olarak geleceği açıklanan en büyük güncellemelerden Rise of Azshara  isimli güncelleme bugün oyuncular ile buluşmuş olacak. Eğerki sizde bu sabah saatlerinde WoW isimli popüler oyuna giriş yapmayı denemiş olduysanız sunucuların  tamamen kapalı bir durumda bulunduğunu ve Blizzard şirketinin güncellemeyi uygulamakta olduğunu kesinlikle fark etmişsinizdir. Güncellemeye yönelik olarak detaylı bilgileri de sizlerle burda paylaşmış olacağız.

Paylaşılmış olan bir video içerisinde Rise of Azshara isimli güncellemenin detaylı  bir şekilde incelemelerini, nelerin yeni olarak geleceği ya da nelerin değişmiş olduğu da açık bir şekilde görülmektedir.

İyi durumdaki bir haberde oyuna geri dönüş yapmış olan oyuncular Rise of Azshara isimli güncellemenin yeni bölgelerine giriş gerçekleştirmeden önce seviye atlamak ile hiç bir şekilde uğraşmıyor olacaklar. 120. seviyede bulunmaktaysanız ve World Quest’leri tamamen açmayı başardıysanız, giriş yapmanızın hemen sonrasında direkt bir şekilde 8.2 isimli yamadan bir görev almış olacaksınız

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.