Xiaomi şirketi Poco F1 modellerini geri çağırdığını duyurdu

Çin asıllı akıllı telefon üretimi gerçekleştiren Xiaomi şirketi, 29 Ağustos 2018 tarihi içerisinde fiyat ve performans odağına sahip akıllı telefonlarından Poco F1 modelinin duyurusunu yapmıştı.

Xiaomi şirketi Poco F1 modellerini geri çağırdığını duyurdu


Çin asıllı akıllı telefon üretimi gerçekleştiren Xiaomi şirketi, 29 Ağustos 2018 tarihi içerisinde fiyat ve performans odağına sahip akıllı telefonlarından Poco F1 modelinin duyurusunu yapmıştı. Tanıtımı gerçekleştirildikten sonra çok uzun bir zaman boyunca gündemde kalmayı başaran Poco F1 isimli model, ön siparişe çıkartıldıktan yalnızca saniyeler sonrasında ise stoklarını tüketmeyi başarmıştı.

Geçmiş olduğumuz haftalar içinde bütçe dostu akıllı telefonlarından Poco F1 modeliyle alakalı olarak bir yazılım güncellemesi paylaşan Xiaomi şirketi, bu söz konusu güncellemeyle beraber pek çok hatayı gidermeyi başarmış ve performans konusunda da çok büyük bir iyileştirme sağlanabilmişti. Kullanıcılardan bazılarının dokunmatik ekranla alakalı problemler yaşamaya başladıklarını bildirmelerinin hemen sonrasında ise Çin asıllı sektörün devlerinden Xiaomi, bu problemi yaşamış kullanıcıların cihazlarını test edebilmek maksadıyla geri çağırma kararı aldı.

Geri çağırma ile alakalı programın başlamış olduğunu da firmanın Pocophone isimli departmanının en yetkili isimlerinden Alvin Tse, resmi durumdaki Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu bir gönderiyle beraber kamuoyuna duyurmuş oldu. Bu gönderi içerisinde Xiaomi şirketinin ekranı üzerinde donma ile birlikte kendi kendisine dokunma ve ayrıca basılı kalma ile alakalı hataları yer alan Poco F1 modellerini geri çağırmış olduğunu ifade etti.

Hata meydana gelen cihazları test ederek bunlara daha uygun bir çözüm üretme konusunda isteği bulunan Xiaomi şirketinin hatalı durumda bulunan cihazları yenileri ile değiştirebilecek olduğu konusunda düşünceler var. Meydana gelen bu hatanın sonrasında firmanın göstermiş olduğu ilginin bu sene içerisinde tanıtılması konusunda bir beklenti bulunan Poco F2 modelindeki akıllı cihazını satın almayı düşünen kullanıcılar açısından da daha olumlu bir etken olması konusunda bir beklenti var.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.