Xiaomi şirketinin amiral gemisi modelinin özellikleri kesinleşti

Xiaomi şirketi, öteki bütün Android işletim sistemli akıllı telefon üreticilerinin yaptığı gibi sene içinde değişik segmentlerde bir çok akıllı telefon tanıtımı yapmaktadır.

Xiaomi şirketinin amiral gemisi modelinin özellikleri kesinleşti


Xiaomi şirketi, öteki bütün Android işletim sistemli akıllı telefon üreticilerinin yaptığı gibi sene içinde değişik segmentlerde bir çok akıllı telefon tanıtımı yapmaktadır. Xiaomi şirketinin öteki Android rakipleri arasından en büyük farkı da amiral gemisi işlemcilere sahip olan daha çok akıllı telefon modelini piyasaya çıkartmasıdır. Qualcomm şirketinin Snapdragon 855 isimli işlemcisinden güç alabilecek yeni Xiaomi şirketinin akıllı telefon modeli, XDA Developers üzerinden Mishaal Rahman tarafından açık bir şekilde sızdırıldı.

Cihaz ile alakalı birş şekilde ortaya çıkartmış olduğu özellikleri Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olan Mishaal Rahman, Qualcomm şirketine ait Snapdragon 855 isimli işlemciden güç alacak olduğunu, Arka tarafta 3 tane, ön tarafta ise tek bir tane kameraya sahip olarak karşımıza çıkacağını, ekrana gömülü bir  şekildeki parmak izi tarayıcısıyla gelecek olduğunu ve kablosuz şarjı destekleyecek olduğunu da ifade etti. Mi markasına sahip yeni akıllı telefon modelinin Mi Mix serisindeki en yeni üyesi olması beklenmekte.

Xiaomi şirketi, Mi Mix 3 modelinde 2 tane ön kameraya yer vermiş idi. Bu sebepten dolayı Mi Mix serisinde yer alan yeni cihazın tek bir ön kameraya sahip olarak gelmesi ise çok ilginç bir durum olaak öne çıkıyor. Firmanın söz konusu bu cihazın Mi Mix 3S modeli mi yoksa Mi Mix 4 modeli olarak mı isimlendirileceği ise ne kadar yazıktır ki halen bilinmemekte. Muhtemel olarak arka kameranın kalitesi Mi 9 modeliyle benzer bir durumda olacaktır fakat performans hususunda çok daha iyi bir optimizasyona sahip olarak karşımıza çıkmasını da bekleyebiliriz.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.