Xiaomi şirketinin CC9 modeli çalıştığı esnada görüntülendi

Çin asıllı teknoloji devlerinden Xiaomi şirketinin bir zamandır özellikle de ekran odağına sahip bir cihaz üstünde çalışmakta olduğu herkes tarafından bilinmekteydi.

Xiaomi şirketinin CC9 modeli çalıştığı esnada görüntülendi


Çin asıllı teknoloji devlerinden Xiaomi şirketinin bir zamandır özellikle de ekran odağına sahip bir cihaz üstünde çalışmakta olduğu herkes tarafından bilinmekteydi. Xiaomi şirketinin hali hazır bir şekilde bulunmakta olan Mi serisine ait durumdaki Mi 9 modeli  ve Mi 9 SE modeli gibi çok daha yeni cihazları içereceği açıklanan Xiaomi CC isimli seriye ait yeni bir tane akıllı cihazın çalışır bir durumdaki görüntüsü de bugün ortaya çıkmış oldu. Bu söz konusu yeni seri ise, genç  yaştaki kullanıcılara yönelik olması ile beraber öne çıkmakta.

CC isimli serinin şimdilik sadece 2 tane cihaza sahip durumda bulunacağı söylentisi, geçmiş olduğumuz hafta içinde dolaşmaya başlarken bu söz konusu  cihazların CC9e modeli ile birlikte CC9 modeli şeklinde isimlendirileceğine yönelik olarakta ner olmayan bilgiler yer almaktaydı. CC9e modelinin su damlası çentik ile birlikte 3  tane arka kameraya sahip olacağı ifade edilirken CC9 modelinin de komple kenardan kenara durumda bulunan ekranı ve 3 tane arka kamerayı bünyesi üzerinde barındıracak olduğu ifade ediliyordu.

Bugün internet üzerinde yayılmış olan fotoğrafta daha öncesinde ortaya çıkmış olan bilgileri doğrular bir şekilde. Xiaomi CC9 modeline ait durumda bulunduğu ileri sürülen bu cihaz, kenardan kenara  özelliği bulunan bir ekrana sahip. Aslında bu cihazın arka tarafına yönelik herhangi bir şekilde görüntü daha elimizde yer almazken cihazın kızaklı özelliğe sahip kamera sistemine değil de, fazlasıyla özel ve değişik bir kamera modülüne sahip olarak geleceği ihtimali üstünde de durulmakta.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.