Xiaomi şirketinin yeni telefonu görüldü

Xiaomi şirketinin 2 Temmuz tarihi içerisinde tanıtımı yapılacak yeni telefonlarından Mi CC9 modeli ile birlikte Mi CC9e modeli, tanıtımı yapılmadan önce resmi görseller ile karşımıza çıkmış oldu.

Xiaomi şirketinin yeni telefonu görüldü


Xiaomi şirketinin 2 Temmuz tarihi içerisinde tanıtımı yapılacak yeni telefonlarından Mi CC9 modeli ile birlikte Mi CC9e modeli, tanıtımı yapılmadan önce resmi görseller ile karşımıza çıkmış oldu. Çin asıllı akıllı telefon üretici firmanın ve yöneticileri tarafından paylaşılmış olan yeni tanıtım görselleriyle beraber Mi CC9 modelinin arka kısmının yanında kutusunun da fotoğrafını açık bir şekilde görebilmekteyiz.

Son zamanlar içerisinde kamerası ile alakalı bir takım özelliklerin doğrulanmış olduğu Mi CC9 modeli, 48 MP'lik özelliğe sahip bir arka kameranın yanında 32 MP'lik  özelliğe sahip bir ön kamerayla karşımıza gelmiş olacak. Yeni  paylaşılmış olan resmi tanıtım görsellerine bakıldığında ise telefonun 3 tane arka kamera ile gelecek olduğu bilgisi de kesinleşmiş oldu.

Xiaomi şirketi ile birlikte Xiaomi şirketinin CEO'su görevinde bulunan Lei Jun, Weibo platformu üzerinden Mi CC9 modeline ait fotoğrafları açık bir şekilde paylaştı. Renk geçişli özelliğe sahip bir arka panelin rahat bir şekilde görülebilmekte olduğu bu fotoğraflarda herhangi bir  şekilde parmak izi okuyucuya rastlanamadığından dolayı da telefonun ekrana gömülü  özelliğe sahip bir parmak izi okuyucu ile karşımıza çıkacağı konusunda düşünce mevcut. Bütün bunların yanında telefonun alt kısmında 2 tane hoparlör ızgarası görebilmekte olanaklı. Bu  söz konusu ızgaralardan bir tanesinin mikrofona ait durumda bulunduğu tahmin edilmekte.

Telefon modelinin kendisinin yanında kutusunun da paylaşılmış olduğu görseller içerisinde kutunun tamamen beyaz bir renkte ve  sade bir tasarımı tercih etmiş olduğu göze çarpmakta. Arka kısımda özelliklerin yazmakta olduğu bu kutunun ön bölümünde ise CC logosu yer alıyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.