XS Max patladı mı?

Günümüz yaşam şartlarında, akıllı telefonların çok önemli sorunlarından bir tanesi olan patlama problemi, değişik telefon modelleri içerisinde devamlı olarak yaşanmayı sürdürmekte.

XS Max patladı mı?


Günümüz yaşam şartlarında, akıllı telefonların çok önemli sorunlarından bir tanesi olan patlama problemi, değişik telefon modelleri içerisinde devamlı olarak yaşanmayı sürdürmekte. Yeni çıkmış olan bir iddiaya bakılırsa, iPhone XS Max modelindeki cihaz patladı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin eyaleti  olan Ohio’da yaşamını sürdüren bir adam, iPhone XS Max modelindeki telefonunun patlamış olduğunu ileri sürmekte. Telefonu 1 ay kadar önce almış olan Josh Hillard adlı kullanıcı, telefonun cebinde olduğu haldeyken alev aldığını söylemekte.

Daha öncesinde bir yanık kokusu almış olduğunu, hemen sonrasındaysa bacağında çok büyük bir yanma hissetmiş olduğunu açıklayan kullanıcı, Apple şirketiyle iletişime geçmiş bulunduğunu da açıklamasına ilave etmiş.

Olay yapıldıktan hemen sonra Apple Store’a gitmiş olan  Josh Hillard, yanmış olan kıyafetiyle birlikte erimiş olan telefonu mağazanın çalışanlarına göstermiş. Yaklaşık olarak 20 dakika kadar çalışanlar ile konuşma gerçekleştiren Hillard, çalışan personelin sim kartı çıkartmış olduğunu ve sim kartın da tamamen erimiş bir durumda olduğunu gördüğünü ifade ediyor.

Açıklamanın sonrasında ise, kendisinin mağaza içerisinde çok uzun bir zaman boyunca bekletilmiş olduğu ve cihazın incelenmesi amacıyla geri gönderilmesinin teklif edilmiş olduğu, incelemenin sonucuna bakılırsa da yeni bir cihaz ile değiştirilme konusundaki teklifi edilecek olduğu yazılmış.

İstediği biçimde bir sonuç alamamış olan Hillard, telefonu geri alıp eve geri dönmüş olduğunu yazmış.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.