Yaşamı Siri sayesinde kurtuldu

Nevada içerisinde kaza yapmış olan bir adam, Siri'nin sayesinde ölümden kurtulmuş oldu.

Yaşamı Siri sayesinde kurtuldu


Nevada içerisinde kaza yapmış olan bir adam, Siri'nin sayesinde ölümden kurtulmuş oldu. Kurumuş bir tane gölün yatağında ters dönmüş olan Jeep içerisinde mahsur durumda kalan Nate Felix, 2 tane omurunu kırdı ve kırmış olduğu omurlarda yer alan sinir uçlarıysa elleriniyle birlikte kollarını kullanabilmesini engelledi. O esnada yanında köpeği de yer alan Felix çölün soğuğunda  tamamen çaresiz bir biçimde ne yapacak olduğunu düşünürken köpeği onu ısıtmaya başladı fakat yardım çağrısının duyulmasının çok zor olduğu kadar uzak ve tamamen  ıssız bir noktada yer almaktaydı.

O esnada telefonu aklına gelmiş olan Felix, Siri üstünden birkaç kişiyi aramaya çalıştı fakat telefonu  orada çekmiyordu. Tam o esnada ise acil servisleri hatırlamış olan Felix hemen; ''Hey siri, 911’i çevir'' komutunu vererek kazadan kurtulmuş oldu.

Yardım ekibi ise kazanın gerçekleştiği yere ulaşarak aracın kapısını söktü ve Felix’i hemen hastaneye götürdü. 4 gün süresince hastanede kalmış olan Felix’e elleriyle birlikte kollarını kontrol etmekte bulunan sinir uçlarının yer aldığı 2 tane omurunu kırmış olduğu bildirildi. Şu anda tekerlekli sandalyede bulunan Felix’in komple iyileşmesi umulmakta.

Kazayla ilgili konuşan Nate Felix, bütün bu zaman süresince 10 yaşında bulunan kızını düşünmekte olduğunu ifade etti. Kanserden dolayı annesini yitirmiş olan Dallis’in yalnız kalamayacak olduğunu ifade eden Felix, arabada yer aldığı her saniye bir yolu bularak buradan kurtulması ve hemen eve dönmesinin gerekli olduğunu da açıkça ifade etti.

Şu anda çok ciddi bir sağlık problemi bulunmayan Felix’in  sağlık durumunun her  geçen gün daha da iyiye gitmekte olduğu belirtilmekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.