Yüz tanıma teknolojisi Google Asistan tarafından da kullanılacak

Sesl ile eşleştirme şu anda için en fazla kullanılmakta olan asistan özelliği olarak öne çıkıyor.

Yüz tanıma teknolojisi Google Asistan tarafından da kullanılacak


Sesl ile eşleştirme şu anda için en fazla kullanılmakta olan asistan özelliği olarak öne çıkıyor. Fakat uygulamaları içerisinde çok daha fazla kişiselleştirme istemekte olanlar; yüz tanıması teknolojisi benzerindeki sistemleri de isteyebilmekte. Üstelik birde yüz tanıması teknolojisi çoklu bir şekilde cihaz kullanılmasına izin verdiğinden dolayı, pek çok avantajı da beraberinde getirmiş oluyor. 

Kişisel durumdaki asistanları otomatik olan bir düzeye getirmiş olmak, kendi içerisinde ise çelişkili bir şekilde gözükmekte. Bu sebepten dolayı da yeni Google Asistan, yüz tanıması teknolojisini çok daha fazla kişiselleştirmeye çalışmakta.

Bu özellikle birlikte, sağlık alanı içerisinde kişisel bilgileri  kolay bir şekile kullanabilme, günlük yaşamdaki seçimlerinizi size göre özel bir şekilde dizayn edebilme, çok daha basit bir kullanım sağlayabilmek kişisel asistanlarla alakalı olarak elde edilmesi planlanan özelliklerin arasında yer alıyor. 

Google Asistan'a geleceği açıklanan bu özellikle alakalı olarak henüz net bir  şekilde tarihlendirme ise yapılamamakta. Kişisel asistanlar, yapay zekaları en üst bir düzeyde kullanacak olduğundan dolayı daha geç bir tarih içerisinde çıkabilir. Asistan programına ilave edilecek bu programla beraber sadece kameranızın bulunması da yetecek, herhangi bir  şekilde ses profili oluşturmanıza  hiç bir şekilde gerek kalmamış olacak. Bu ise hem zamandan hem ise güvenlik hususunda çok büyük bir avantaj sağlamış olacak.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.