Zenfone 5Z için Android Pie sürüm güncellemesi geldi

Uygun fiyata sahip olan amiral gemisi modellerinin arasında yerini almayı başaran Zenfone 5Z modeliyle ilgili olarak meraklı bir şekilde beklenen haber konusunda duyuru yapıldı.

Zenfone 5Z için Android Pie sürüm güncellemesi geldi


Uygun fiyata sahip olan amiral gemisi modellerinin arasında yerini almayı başaran Zenfone 5Z modeliyle ilgili olarak meraklı bir şekilde beklenen haber konusunda duyuru yapıldı. Asus şirketi, Zenfone 5Z modelinde Android Pie işletim sistemi güncellemesi amacıyla düğmeye basmış bir durumda. 


Geçmiş olduğumuz günler içerisinde Zenfone 5 modelinde yayınlanmış olan güncellemenin hemen sonrasında bu kez Zenfone 5Z modeliyle ilgili olarak düğmeye basmış olan Asus şirketi, 90.10.138.157_20181222 şeklindeki yazılım sürümü ve de yaklaşık bir şekilde 1.048 MB boyutuna sahip güncellemeyi ilk önce Tayvan içerisinde dağıtmaya başlamış oldu.

Şimdilik sadece ZS620KL şeklindeki model numarasına sahip durumdaki modeller için dağıtımına başlanmış olan bu güncellemenin gelecek hafta içerisinde küresel pazarda yer alan diğer modellere de ulaşacak olması konusunda özel bir beklenti mevcut.

Android Pie işletim sistemi ile birlikte gelmiş olan özel yenilikleri de bünyesinde barındırmakta olan tamamen yenilenmiş ZenUI  isimli arayüzüne sahip olarak karşımıza çıkan güncelleme ile beraber karanlık temanın yanı sıra yeni bir ses kontrolü menüsü, tamamen yenilenmiş  durumda bulunan animasyonlar, kamera konusunda çok özel geliştirmeler ve en son çıkmış olan güvenlik yamaları  da kullanıcıya  açık bir şekilde sunulmuş oluyor. Z5 modeline sahip olan kullanıcılar meraklı bir şekilde bu güncellemeyi bekliyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.