Zenfone 6 modelinin işlemcisi kesinleşti

Gelecek ay İspanya'da yer alan Valencia kenti içerisinde gerçekleştireceği özel etkinlik kapsamında en yeni akıllı telefonu Zenfone 6 modelinin tanıtımını yapacak olan Asus şirketi tarafında heyecan git gide artıyor.

Zenfone 6 modelinin işlemcisi kesinleşti


Gelecek ay İspanya'da yer alan Valencia kenti içerisinde gerçekleştireceği özel etkinlik kapsamında en yeni akıllı telefonu Zenfone 6 modelinin tanıtımını yapacak olan Asus şirketi tarafında heyecan git gide artıyor. Cihazın sahip bulunduğu donanımsal özelliklerin çok büyük bir kısmı ise açık bir şekilde ortaya çıkmış vaziyette. Dün Geekbench üzerinde açık bir şekilde görülen ASUS_I01WD koduna sahip akıllı telefonun bugün ise  AnTuTu Benchmark üzerinde karşımıza çıkmış olması, tüm tahminleri  tamamen doğru bir şekilde çıkartmakta.

AnTuTu Benchmark üzerinde yer alan sonuçlara bakılırsa gücünü Qualcomm şirketinin Snapdragon 855 isimli yonga setinden alacağı görülen ASUS_I01WD (Zenfone 6) modeli,  tam tamına  6 GB'lik bir RAM'e ve 128 GB'lik bir dâhili depolama alanına sahip olarak karşımıza geliyor. Cihazın ekran özelliğinin ise 2340x1080 çözünürlüğüne sahip ve 19,5:9 en/boy oranı ile gelmesi, Zenfone 6 modelinin bayağı bir uzun ve büyük olacağını bizlere açık bir şekilde göstermekte.

Kutudan Android 9 Pie isimli işletim sistemi ile çıkıp kullanıcıları karşılayacak olduğu bilgisi verilen Zenfone 6 modelinin fazlasıyla yenilikçi bir ekran tasarımına sahip olarak karşımıza çıkacağı da bilinenler arasında. Samsung şirketinin yapmış olduğu gibi kamerayı ekranın içine almayan Asus şirketi, su damlası çentiğine benzeyen bir girintiyi  de cihazın ekranının sağ üst kısmında konumlandırıp kendi tasarımını açıkça ortaya koymuş oluyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.