ZTE şirketinin Blade A7 modeli resmi bir şekilde tanıtıldı

Çin asıllı akıllı telefon üreten firmalardan ZTE, firmanın bütçe dostundaki en yeni akıllı telefonlarından Blade A7 modelini resmi bir şekilde duyurdu.

ZTE şirketinin Blade A7 modeli resmi bir şekilde tanıtıldı


Çin asıllı akıllı telefon üreten firmalardan ZTE, firmanın bütçe dostundaki en yeni akıllı telefonlarından Blade A7 modelini resmi bir şekilde duyurdu. Damla çentiği ile birlikte renk geçişine sahip arka paneli ve de ince çerçeveye sahip tasarımıyla günümüzdeki akıllı telefonlarda görmeye alışık bulunduğumuz bir tasarım paketine sahip olarak karşımıza çıkan ZTE Blade A7 modeli, günlük kullanımda da yeterli  bir şekilde donanım özellikleri sunmakta.

MediaTek şirketinin Helio P60 isimli işlemcisinden güç almakta bulunan Blade A7 modeli, 2 tane değişik RAM ve 2 tane değişik dahili depolama alanı kapasitesi sunmakta. 6 inçlik bir büyüklüğe sahip bir ekran ile karşımıza çıkan cihaz, HD+ çözünürlüğüyle beraber çok düşük güç tüketimine  de sahip bir durumda. Ekran çözünürlüğünün çok daha düşük durumda olması, 3.200 mAh gücündeki bir bataryayı da yeterli kılmakta.

Deniz mavisi ile birlikte gece siyahı ve de yıldız siyahı olmak üzre 3 değişik renk seçeneğiyle piyasaya çıkmış olacak ZTE Blade A7 modelinin, 2 GB'lik bir RAM’e sahip versiyonunda 532 Türk Lirası tutarında; 3 GB'lik bir RAM’e sahip versiyonuna da 624 Türk Lirası fiyat etiketi konulmuş olacak. Tabii ki de bu fiyatlara ülkemiz içeriisnde akıllı telefonlara uygulanmakta olan vergiler hiç bir şekilde dahil değil.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.